bureau

visie

Wij zorgen voor een ontwerp waarmee wensen in vervulling gaan. Van nieuwbouw tot verbouw en gebiedsontwikkeling, middelpunt van onze inzet zijn de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Als dienstverleners breed inzetbaar.

"elk ontwerp
ontstaat door
een samensmelting

van vakmanschap, creativiteit en

gedegen kennis" ​​​​​​

vakmanschap

Elk ontwerp ontstaat door een samensmelting van vakmanschap, creativiteit en gedegen kennis van bouwregels en materialen.


Bij het ontwerpen wordt met aandacht naar de omgeving gekeken waarbij eenheid met omgeving en eigenheid van ontwerp samenkomen. Dat is de kracht van Slaa + van Asselt architecten BNA.

creativiteit
Elke opdracht, van woonhuis tot kantoorgebouw, van dakkapel tot woonwijk en van nieuwbouw tot restauratie, vormt voor ons een nieuwe uitdaging en krijgt de aandacht die het verdient.


Voor elke vraag creëren wij een unieke, op maat gesneden oplossing waarbij we altijd voor de hoogst mogelijke kwaliteit gaan.

kennis
Wij kijken verder dan het creatieve ontwerpproces. Daarom zijn onze ontwerpen niet alleen herkenbaar, maar ook maakbaar, praktisch en gebruiksvriendelijk.


Wij houden grip op het beoogde eindresultaat door zelf de uitwerking te verzorgen, de vergunning(en) aan te vragen en de bouw te begeleiden. Door een heldere presentatie van de plannen weten onze opdrachtgevers waar ze aan toe zijn.

werkzaamheden Slaa + van Asselt architecten BNA heeft veel kennis in huis. We doen haalbaarheidsstudies en maken beeldkwaliteitsplannen. We verzorgen en begeleiden bestemmingsplanwijzigingen. We ontwerpen nieuwe gebouwen maar ook verbouwingen en functie veranderingen.

meer dan alleen ontwerpen

​​​​​​​

Maar het houdt bij ons niet op met ontwerpen. We verzorgen ook de bouwkundige uitwerking waarbij maakbaarheid uitgangspunt is, zo nodig inclusief bestek.


We dienen de aanvraag voor de benodigde vergunning(en) in. We kunnen zorgdragen voor een gedegen begroting en budgetbewaking.

begeleiding bouwperiode


Daarnaast begeleiden we de prijs- en contractvorming met uitvoerende partijen en kunnen we het werk begeleiden tijdens de bouwperiode.


Wij vinden dat beheersing van deze werkzaamheden behoren tot de standaardwerkzaamheden van de architect. Deze disciplines beheersen we dan ook op kleine en grote schaal. Slaa + van Asselt architecten ontlast hierdoor zijn opdrachtgevers optimaal tijdens het bouwproces van initiatieffase tot oplevering.


vragen? Neem gerust contact met ons op